AGF – Sønderjyske mandag d. 2 november

oddsforslag

Tip over 2,5 mål til odds 1.93 http://www.cialispharmaciefr24.com/cialis-generique+paiement-paypal/ hos Betsafe

På mandag er det 2 målrige mandskaber der tørner sammen. De sidste 2 runder er for begge hold endt med enmålscorer på over 2,5 mål. AGF har fået styrket deres offensiv med Cavric og Stephan Petersen, udover det virker det som om at Kim Aabech for tiden er god til at finde vejen til målet

Dette taler for mange mål i kampen

AGFs defensiv så bestemt ikke god ud sidst mod Hobro.

I gennem sæsonen har defensiven ikke været prangende og AGF har lukket 19 mål ind i 13 kampe. Offensivt har man derimod en del spændende spillere i Aabech, adsadze, Stephan Petersen og Cavric.

Sønderjyske er indtil videre det hold i ligaen med næstflest scoringer. De har fået scoret 22 mål i 13 kampe. Offensivt har de også gode spillere i Bechmann, Absalonsen og Dalgaard. Udover det er Sønderjyske uden deres vigtige defensive midtbanespiller Janus Drachmann.

AGF har generelt ikke haft det så godt med Sønderjyske, da de har vundet i Aarhus de seneste 3 gange. Dog tror jeg AGF kan stå distancen på mandag, men vil dog ikke anbefale spillet på dem.

Jeg finder værdi i over 2,5 mål i kampen. 55% x 1.93 = 106,15 i betvalue.

Lige nu findes oddset i 1.93 hos bl.a. Betsafe.

Info om skribent:

Jeg har i mange år haft en stor interesse indenfor flere former for sport. I forlængelse af min interesse indenfor fodbold, har jeg også altid været interesseret i at oddse. Jeg har gennem mange år spillet på alt lige fra tennis, tipskuponen til singlekampe. De seneste år har jeg dog erfaret, at det er spil på singlekampe der har fungeret bedst for mig. Derfor vil de fleste spilforslag her på betbous også være på singlekampe.. Du kan følge mig på » Twitter / Google+.