Aston Villa – Tottenham – søndag d. 2 november

Odds forslag

Så er vi igen kommet til weekendens kampe, hvor mit bedste tip bliver fra den engelske Premier League i kampen mellem Aston Villa og Tottenham.

På hjemmebanen har vi et Aston Villa mandskab som er så langt nede som man overhovedet kan komme rent formmæssigt. De seneste 5 kamp har de ikke andet end tabt – i 3 af tilfældene med hele 0-3. 2 af kampene endda på hjemmebane.
Dette massive formdyk har også betydet, at de nu ligger på en 15. plads med kun 10 point. Men hvis man igen ser på de seneste 5 kampe ville de altså ligge på en klar sidsteplads ud af alle.

 
På den anden side er der et Tottenham hold som dog heller ikke er inde i cialis generique+paiement paypal den bedste formkurve. 3 ud af de seneste 5 kampe er dog alligevel blevet vundet, med god hjælp fra en formstærk Christian Eriksen. Selvom Tottenham altså ikke er de bedste for tiden, formår de alligevel at hente point i sidste ende. De ligger trods alt også kun på en 11. plads som helt sikkert ikke er tilfredsstillende for dem.
I de seneste 5 indbyrdes opgør er de endt med 4 sejre til Tottenham og en enkelt uafgjort.
Så det tegner ikke på andet end en Tottenham sejr her i weekenden, måske ikke en storsejr men en sejr som formentlig bliver kørt hjem i 2. Halveg. Udebanesejr til Tottenham kan bl.a. spilles på generic levitra soft tabs Unibet til 2.02

Spil på kampen her »

Info om skribent:

Jeg har i mange år haft en stor interesse indenfor flere former for sport. I forlængelse af min interesse indenfor fodbold, har jeg også altid været interesseret i at oddse. Jeg har gennem mange år spillet på alt lige fra tennis, tipskuponen til singlekampe. De seneste år har jeg dog erfaret, at det er spil på singlekampe der har fungeret bedst for mig. Derfor vil de fleste spilforslag her på betbous også være på singlekampe.. Du kan følge mig på » Twitter / Google+.