Unibet

Unibet Bonus

Unibet blev etableret i 1997, og startede med at åbne en internetside i England og Sverige. Siden 97 har Unibet og hjemmesiden udviklet sig meget. Idag opererer de i over 100 lande og har mere end 500 ansatte og mere end 5,5 mio kunder

Unibet er en nordisk bookie, som i høj grad appellerer til det skandinaviske marked. I forlængelse af det nordiske marked, er der specielt således ofte et flot udvalg på danske begivenheder, ikke kun fobold, men mange sportsgrene i det hele taget.

Spiludbud hos Unibet

Hos Unibet er det fodbold der er i højsædet, og dækningen strækker sig ud over en lang række lande, ned til de sekundærer ligaer. Udover de store eurepæiske ligaer dækker man også mindre ligaer så som Tjekkiet, Polen, Island, Litauen, men også spil fra de nord og sydamerikanske ligaer.

Foruden fodbold tilbydes også spil på ishockey, håndbold, tennis, golf og meget mere. En del mindre sportsgrene dækkes også som f.eks. dart, pesapallo netball osv. Derudover er Unibet kendetegnet ved også at have et stort udbud på vintersport og cykelsport, specielt på disse 2 sportsgrene skiller de sig lidt ud fra mængden af bookies.

Hestesport og Trav tilbydes ikke længere, da det nu kun er tilladt for danske spil at tilbyde dette under den nye spillelovgivning.

Spiltyper

Hos Unibet er der ofte en flot række muligheder for hver enkelt fodboldkamp. Især er de store foboldligaer godt med fremme på de enkelte kampes udvalg. Indenfor fodbold tilbydes således kampodds, handicap, asian handicap, over/under, ciffertip, målscorerspil, advarsler, første hjørne osv.

På sportsgrene som ishockey og håndbold er det mere sporadisk med specialspillene. De fleste gange er der dog spil på over/under, halvegsspil mm.

I amerkiansk basket (NBA) kan man ofte spille målcorerspil, vindermarginspil, om kampen ender lige/ulige og selvfølgelig handicapspil. I en anden stor amerikansk sportsgren – NFL er der dog ikke så mange specialspil.

Odds hos Unibet

Unibet har ligger pænt med hvad angår tilbagebetaling, men dog en smule demokratisk spredt. Med dette menes,  at det er spredt pænt udover de forskellige ligaer modsat andre bookies, hvor der er utrolige høje odds på nogle sportsgrene og klart lavere andre steder.

Superligaen, Premier League, Bundesligaen, Primera Division ligger næsten alle med en tilbagebetalingsprocent på 93, hvilket må siges at være ganske pænt. Ved asian handicap er den dog typisk noget højere, Premier League ligger ofte på dette punkt omkring 95%

Stor udbud af livebetting hos Unibet

Unibet er rigtig godt med når det gælder udbuddet af livebetting. Fodbold har selvfølgelig den største platform, men også tennis, volleball, basket, floorball osv. På hver livebet tilbydes 1×2 og få specialspil.

I den nye danske udgave af hjemmesiden er livebetting integreret i siden, i modsætning til tidligere hvor den åbnede i et nyt vindue. Dette virker mere effektivt og meget mere overskueligt.

Som noget forholdsvis nyt kan man nu kombinere sine livebets, så man ikke er begrænset til et enkelt livevæddemål, men kan kombinere dem.

En ekstra lille feature som Unibet har, er Cash in. Dette betyder at man i løbet af et spil/væddemål kan sælge sit spil tilbage. På dette punkt skiller de sig ud fra andre bookies, og ligner mere en exchange bookie hvor man kan købe og sælge sine væddemål på samme måde. Prisen på væddemålet er måske også derefter, men det kan være godt, hvis man f.eks. har mistet tiltroen til sit bet og vil score gevinsten tidligere.

På Unibets livebetting sektion kan du ligeledes streame en masse kampe.

Website

Efter Unibet har fået licens i DK har de også fået nyt website og nyt design. Foruden det pæne design, er der også lavet et navigitionssystem.

Visningen af odds og kampe er ganske smart opstillet, og det er ydermere muligt af få vist odds for en enkelt spiltype på tværs af ligaer og lande. Dette er rigtig smart hvis man f.eks. ønsker at se odds på første målscorer, over/under osv. osv. Udover omtalte feature indeholder Unibet også en ganske omfangsrig statistik-sektion, som kan være meget brugbar når du laver forarbejdet til dine spil.

Når alt kommer til alt indeholder Unibet alt hvad man har brug for. Siden er lavet simpel for brugeren, så du derved danner dig et hurtigt overblik. Brugervenligheden er høj, endvidere er det dejligt med de ekstra features så som statistik.

Ind- og udbetalinger

Ved indbetaling på unibet med kreditkort tages et gebyr på 2,5%.

Ved bankoverførsler er der ikke omfattet noget gebyr, der kan der dog være et gebyr i kundens egen bank. Bankoverførsler kan dog alligevel komme til at koste en smule grundet kursudsving (pengene hæves i engelske pund) Til gengæld ekspederes de rimelig hurtigt, ofte er det samme dag som de er bestilt. Pengene vil dog først være krediteret på din bankkonto efter 3-5 bankdage.

Udover ovenstående er Moneybookers og Neteller også en mulighed, ved disse tages der ikke gebyr for ind og udbetalinger.

Unibet bonus

Unibet tilbyder ligesom de mange andre bookmakere en fordelagtig betting bonus. Her kan du få en 100% match bonus på op til 1.000 danske kroner. Endvidere tilbyder de et free bet på 100 kr – hvis du opretter en konto og gør brug af deres mobile livebetting software. Unibet matcher konkurrenterne når det drejer sig om bookmaker bonusser.

Support

Som nordisk bookie er det forventeligt, at det er muligt at kontakte supportafdelingen i de nordiske sprog, dette er også muligt på dansk. Udover, at de kan kontaktes via emailformular på hjemmesiden, er det også muligt at ringe gratis til dem.

De gange vi her på Betbonus har været i kontakt med supportafdelingen har servicen var upåklagelig. Svartiden var kort, og kvaliteten af svarene var absolut brugbare.

Hvis du skulle have brug for at gå mere i dybden med forklaringen på en email, eller måske bare gerne vil have et hurtigt svar, så kan du bruge Unibets live chat-support som har åben i dagtimerne.

Efter Unibet har fået dansk licens er det vores indtryk at serviceniveauet til det danske marked er steget.

Konklusion

Det er vores indtryk at man trygt kan sætte nogle af sparepengene ind på Unibet. Unibet har en god service og er generelt et godt website. Selvom Unibet ikke er markedsførende på de primære sportsgrene, er deres udvalg af odds bestemt godkendt uden dog at være prangende. Har man derimod intersse for bl.a. spil på vintersportog cykling, så er Unibet stedet.

Vores bedømmelse af Unibet som bookmaker: 

firenhalvstjerne

Populære spil hos Unibet