Brøndby – Esbjerg søndag d. 4 oktober

Odds forslag

Vores odds forslag til kampen imellem Brøndby og Esbjerg på søndag d. 4 oktober

Brøndby tager på søndag mod Esbjerg, efter senest at have vundet over ærkerivalerne fra FCK, og det var endda en kamp som Brøndby ikke spillede prangenede, men hvor de stod godt defensivt. Esbjerg derimod spillede i mandags mod Hobro og var efter min vurdering ekstremt heldige med at kampen endte 2-2. Havde Hobro været lidt heldigere var det Esbjerg der lå sidst nu, og ikke Hobro.

Brøndby kommer med en kamp i benene der kun kan have gjort det godt for truppen og holdånden. Udover det synes jeg Brøndbys defensiv har været stabil på det sidste (hvis man dog ser bort fra kampen mod Aab) og den defensiv tror jeg Esbjerg får svært ved at komme igennem. Med en sejr i benene og fornyet selvtillid hos de gule fra vestegnen levner jeg ikke Esbjerg mange chancer. Jeg finder værdi i odds 1.85.

Kampen kan spilles hos bl.a. Unibet. 58% x 1.85 = 107.3 i betvalue.

Info om skribent:

Jeg har i mange år haft en stor interesse indenfor flere former for sport. I forlængelse af min interesse indenfor fodbold, har jeg også altid været interesseret i at oddse. Jeg har gennem mange år spillet på alt lige fra tennis, tipskuponen til singlekampe. De seneste år har jeg dog erfaret, at det er spil på singlekampe der har fungeret bedst for mig. Derfor vil de fleste spilforslag her på betbous også være på singlekampe.. Du kan følge mig på » Twitter / Google+.