CL Onsdag d. 5 november – Ajax vs. Barcelona

oddsforslag

Champions League kamp Onsdag d. 05 November kl. 20:45. Imellem Ajax & Barcelona.

Ajax vs. Barcelona
Spilstop : Onsdag d. 05 November kl. 20:45
Tip: Ajax sejr eller Uafgjort – 1x
Odds : 3:00
Bookmaker : Bet365

Jeg tror på sejr til Ajax eller en uafgjort

I den seneste tid har vi virkelig været inde i en god stime, men nu prøver jeg med et lidt højere odds end normalt.

Jeg synes dog at oddset er blevet sat alt for højt, set på seneste resultater for begge hold, og det er derfor jeg ser mest værdi i dette odds!

På hjemmebanen i Champions League har vi et Ajax hold som senest har vundet hele 4-0, 4-0 og 3-1 i de hjemlige ligakampe. Disse kampe er både vundet med individuelle perler, som Schönes frisparskmål i den seneste kamp, men også online slots med et godt kollektiv i alle kæder. De står altså godt på banen og er inde i en virkelig god periode for tiden. Dog tabte de med 3-1 til netop Barcelona på deres frygtindgydende hjemmebane i Champions league, på trods af at
de faktisk kæmpede bravt, efter den dårlige start de fik. De formåede altså at spille op med Barcelona, men manglede dog den sidste koncentration og held som man bliver nødt til at have når man spiller mod et hold i Barcelonas kaliber,
Men så frygtindgydende er Barcelona altså heller ikke for tiden.

De seneste 2 kampe i den hjemlige liga har de altså tabt, en af dem til upåagtede Celta Vigo som formåede at vinde på udebane. Dette tegner altså et billede af et Barcelona hold ikke er hvor de skal være, og det ligner dem ikke at tabe sådan en kamp som mod Celta Vigo.

Og når så et hold i Ajax kaliber står over for dem, endda på hjemmebane, kan jeg ikke se hvordan denne kamp ikke kan ende til Ajax fordel. Desuden peger statistikkerne for de seneste 4 indbyrdes kampe på at det er det hjemlige hold der altid trækker sig sejrrigt ud af opgørene. Med det i mente kan jeg ikke se at Barcelona kan tage hjem fra Ajax med 3 point!

Held og lykke med spillet!

Få 1000kr i bonus hos Bet365 – spil på kampen nu »

 

 

Info om skribent:

Jeg har i mange år haft en stor interesse indenfor flere former for sport. I forlængelse af min interesse indenfor fodbold, har jeg også altid været interesseret i at oddse. Jeg har gennem mange år spillet på alt lige fra tennis, tipskuponen til singlekampe. De seneste år har jeg dog erfaret, at det er spil på singlekampe der har fungeret bedst for mig. Derfor vil de fleste spilforslag her på betbous også være på singlekampe.. Du kan følge mig på » Twitter / Google+.