FC Nordsjælland – AaB søndag d. 25 oktober

Odds forslag

Tip over 2,5 mål til odds 1.93 hos Betsafe

Aab har i øjeblikket en rigtig god offensiv med Spalvis viagra sans ordonnance i særdeles god kampform.

Både Aab og Nordsjællands defensiv er absolut ikke fejlfrie. Det skulle dermed gerne åbne op for nogle mål i begge ender.

Det der taler for at Aab vinder kampen

Begge hold er meget angrebsivrige og angriber generelt med mange spilellere inkl. deres offensive backs. Aabs offensive kapacitet har levert et rigtig højt niveau. Holdet scorede 4 mål mod Brøndby, 5 mål mod Sønderjyske, og senest 2 imod Esbjerg Aab mangler i defensiven Rasmus Würtz. FC Nordsjælland ser heller ikke alt for gode ud defensivt, hvor holdet,de seneste 2 kampe har lukket 8 mål ind.

Aab har de sidste 4 kampe haft et snit på 3,5 mål pr. kamp. FC Nordsjælland har haft et snit på 2,7 mål pr. kamp

I sidste runde spillede FCN ude mod AGF og her havde de en rigtig skidt dag, hvor de lukkede 3 mål ind. Aab derimod er bedre kørende og vandt 2-1 ude over Esbjerg. Aab mangler som tidligere nævnt Rasmus Wurtz på den defensive midtbane, læg dertil en farlig Bruninho, plus Aabs stærke offensiv og du har en målrig kamp.

Jeg tror på en Aab sejr, men jeg tror mere på over 2,5 mål i kampen. Jeg ser værdig i odds 1.93 som kan spilles på Betsafe.

1000 KR I BONUS HOS BETSAFE »

 

Info om skribent:

Jeg har i mange år haft en stor interesse indenfor flere former for sport. I forlængelse af min interesse indenfor fodbold, har jeg også altid været interesseret i at oddse. Jeg har gennem mange år spillet på alt lige fra tennis, tipskuponen til singlekampe. De seneste år har jeg dog erfaret, at det er spil på singlekampe der har fungeret bedst for mig. Derfor vil de fleste spilforslag her på betbous også være på singlekampe.. Du kan følge mig på » Twitter / Google+.