Hvem er vi? Om Betbonus.dk

Vores håb med Betbonus er at vi skal kunne give jer spillere en række gode informationer og redskaber til at kunne vinde på langt sigt i oddset. Kort sagt hvordan og hvor investerer vi bedst pengene hos bookmakerne, og hvordan får vi et bedre afkast end banken.
Her på Betbonus.dk har vi selv i mange år oddset som hobby og sat penge ind i ny og næ, og vi havde som 97% af alle andre danskere der oddser og spiller Lotto et sikkert underskud.

På et tidspunkt satte vi os for, at dette skulle vendes. Vi syntes, at når vi nu alligevel brugte mange timer på statistikker, tekst tv mm., måtte det simpethen kunne lade sig at gøre at vinde på et tidspunkt. Som sagt så gjort. Vi undersøgte dybere ned i tingene på diverse bettingsider, og fik gode råd af folk som levede halvt og helt af at oddse. Specielt her fandt vi ud af vigtigheden i værdi i kampene, diciplin og bankroll management.

Vores intention med denne side er om sagt at kunne bidrage med spilforslag, gode bonusser og strategi, så vi alle sammen kan investere vores penge bedst muigt og dermed slå bookmakerne!. Vi ved at succesen ikke kommer overnight og vi beder dig derfor se det som et langsigtet projekt, og ikke bare en hurtig kontant belønning.

God jagt efter pengene!

//Team Betbonus.dk