Find de bedste odds i junglen af bookmakere.

 

Betbrain

Den danskejede portal Betbrain er udfra Betbonus synspunkt den bedste odds-sammenligningside på nettet. Betbrain råder over odds på næsten alt, og har også odds fra alle de gode nordiske bookmakere. På Betbrain kan du sammenligne odds fra mere end 80 bookmakere og 150 fodboldligaer, så der burde være nok for selv de mest garvede spillere. Når du leder efter odds på specifikke kampe markerer Betbrain det bedste odds på en meget nem og overskuelig måde. Brugervenligheden er klart i top, og set med danske øjne er det en af de bedste sider indenfor sit område.

 

Oddschecker 

Oddschecker er britisk ejet og fokuserer mest på at betjene det britiske publikum. Deraf er spiludbyderne også typisk britiske, og det samme med sportsgrenene så som bl.a. hestevæddeløb, snooker, dart og fodbold. Hvis kan hælder til specielt britiske spil, er siden ganske god.

 

Easyodds

Easyodds er ligesom Oddschecker også mest henvendt til britiske gamblere. Når der sammenlignes odds er det typisk bookmakere man ser fra det engelske gadebillede. I denne sammenhæng kan man godt savne de nordiske bookmakere en smule. Udover almindelig odds-sammenligning har de dog også en del andet at byde på, så som konkurrencer og tips der gør siden mere levende.

 

BetExplorer

BetExplorer er en forholdsvis ny odds-sammenligningsside, men de gør det rigtigt godt. Siden dækker et forholdsvis snævert udvalg: Fodbold, ishockey, basketball, håndbold, volleyball og baseball, men disse dækkes til gengæld også glimrende. Udover dette har siden gode features som archive odds og hot favourites, hvor man bl.a. kan se hvilke kampe der bliver oddset meget på og følge markedsudviklingen.